ПОРТАЛ
28 серпня 2014, 15:02

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Фрау Марта» завершує сертифікацію системи менеджменту на відповідність стандарту якості ISO 22000:2005

На ПРАТ «Фрау Марта» завершують роботи, пов`язані з переходом на стандарт якості ISO 22000:2005.

<div class="dr_in_to_news"></div> «Фрау Марта» завершує сертифікацію системи менеджменту на відповідність стандарту  якості ISO 22000:2005

Підприємство розпочало підготовку до впровадження ще з середини 2013 року, повідомила порталу «Діловий регіон» генеральний директор Ірина Павленко. За цей час значні кошти було вкладено у дооснащення виробництва відповідно до міжнародних нормативів безпеки якості продукції. «Це дозволить «ФМ» вийти на нові ринки збуту з більшою впевненістю», – говорить Ірина Павленко.

Стандарт ISO 22000 – безпека харчової продукції – перший крок у системі підвищення якості.

Сертифікацію системи проводить українське представництво Швейцарскої Групи SGS (Societe Generale de Surveillance S.A). Ця компанія зарекомендувала себе як надійний партнер провідних українських виробників, серед яких МП «Бориспіль», ТОВ «Сандора», ПРАТ «Крафт Фудз Україна» та інші.

Після завершення робіт на отримання сертифікату в компанії планують впроваджувати стандарти FSSC 22000, IFC, а також Global GAP, що створює безпечні умови для виробництва сільськогосподарської продукції. Весь комплекс робіт розрахований на 3 роки.