ПОРТАЛ
20 лютого 2015, 13:40

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На «Азоті» нагадали, що готові продати місту тролейбуси

Про теперішню ситуацію з тролейбусами, закупленими для міста, розповів у інтерв’ю голова правління ПАТ «АЗОТ» (М.Черкаси) Віталій Скляров.

На «Азоті» нагадали, що готові продати місту тролейбуси

– Місту необхідний новий автотранспорт. Ми, як містоутворююче, соціально-відповідальне підприємство думаємо про громаду, про черкащан, - тому придбали за свої кошти 15 нових комфортабельних тролейбусів білоруського виробництва, які місто мало б викупити за спрощеною процедурою. Вже два роки це рішення не приймається і такий необхідний місту транспорт простоює на території підприємства, - зазначив Віталій Скляров.

За словами керівника, тролейбуси перебувають у відмінному стані. Наприкінці 2014 року вони пройшли технічне обслуговування на базі КП «Черкасиелектротранс», яке обійшлося підприємству у 80 тисяч гривень. «Азот» готовий продати тролейбуси та витримати конкуренцію в будь-якому тендері, адже вони якісні та порівняно недорогі, оскільки були закуплені до початку девальвації гривні та росту цін у країні.

Він також зауважив, що підприємство дуже зацікавлене, щоб закуплені ним тролейбуси вийшли саме на вулиці Черкас, а не, наприклад, Дніпропетровська, який також хоче придбати собі новий транспорт. Адже черкащани, в тому числі й 4,5 тисяч працівників «Азоту», які також є мешканцями цього міста, заслуговують на безпечний, зручний і комфортабельний транспорт.

- Я підкреслюю ще раз, - ми завжди готові й відкриті до діалогу з владою. Але, як приватне, комерційне підприємство, не зобов’язані відповідати за її бездіяльність та популістів, які зчиняють галас заради свого піару в такий складний для всієї країни час, а насправді нічого не роблять для покращення життя людей, - зазначив голова правління ПАТ «АЗОТ». А також зауважив, що останні перемовини, які відбулися з міським керівництвом, вселяють надію, що, врешті-решт, будуть знайдені шляхи розв’язання даної проблеми.

За матеріалами прес-центру ПАТ "Азот" м.Черкаси