ПОРТАЛ
25 березня 2015, 16:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Віднині жителів «Дахнівки» обслуговуватиме і маршрут №31

Міська влада ініціювала розірвання договору з ФОП Копієвським Петром Йосиповичем, який обслуговує маршрут №14 «Вантажний порт – мікрорайон Дахнівка».

Віднині жителів «Дахнівки» обслуговуватиме і маршрут №31

Відповідне рішення після тривалого обговорення (за участю присутніх у залі засідань міськвиконкому жителів Дахнівки) прийняли переважною більшістю голосів члени виконкому, - повідомляють у прес-службі мерії.

Приводом такого кроку міської влади стало брутальне порушення перевізником умов договору. Той самостійно змінив час і графік руху свого маршруту у Дахнівці.

Як пояснив начальник управління транспорту департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради Віталій Дядченко, вищевказаним рішенням виконкому щодо розірвання договору з ФОП Копієвським міська влада зобов’язує перевізника у 30-денний термін відновити повноцінний графік руху 14-го маршруту, який прописаний у договорі з ним. Якщо за цей час ФОП Копієвський і надалі ігноруватиме виконання взятих на себе зобов’язань з перевезення мешканців Дахнівки, міська влада звертатиметься до суду з вимогою дострокового розірвання з ним договору.

Як альтернативний варіант, на час допоки не владнається ситуація із 14-тим маршрутом, за ініціативою секретаря Черкаської міської ради Олександра Радуцького виконавчий комітет сьогодні прийняв рішення, яким вніс зміни до руху маршрутного автобусу №31, продовживши його вул. М. Рокосовського у Дахнівці. Перевізник маршруту №31 ДП «Чарз-Авто» вже надав згоду сприяти міській владі та дахнівчанам у вирішенні проблеми із обслуговуванням цього мікрорайону.

За інформацією відділу транспорту Черкаської міської ради, з середи, 25 березня, відправлення автобусного маршруту №31 (який курсує до "ЗХВ") здійснюватиметься із центру мікрорайону «Дахнівка» за таким графіком: 5:55, 6:19, 6:35, 6:48, 7:00, 7:10, 7:20, 7:30, 7:40, 7:53, 8:07 – далі інтервал становитиме 21 хвилина.

Останні відправлення 21:24, 21:55.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський