ПОРТАЛ
13 жовтня 2014, 14:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В Умані активно асфальтують вулиці

Асфальтування міських вулиць і тротуарів – один із пріоритетних напрямів діяльності влади. Для цієї мети з різних джерел фінансування в 2014 році виділено 5 млн 427 тис. грн., зокрема: з міського бюджету – 1 138,7 тис. грн., з обласного – 1 млн грн., з державного – 3 288,7 тис. грн., - розповів в. о. голови міської ради Олександр Цебрій.

<b>В Умані активно асфальтують вулиці</b>

Як інформують в Уманській міській раді, за кошти останніх двох бюджетів виконано поточний ремонт вулиць Радянська, Мічуріна, Київська Комарова, Заводська, Леніна, Вокзальна, Героїв Сталінграда, Леваневського, Більшовицька, І. Гонти.

Кошти міськбюджету використали на поточний ремонт вулиць Тімірязєва, Визволителів, Республіканська, Тищика, Паризької Комуни, Залізняка, Чехова, Богуна.

Завершується капітальний ремонт вулиці Фрунзе (від входу в «Софіївку» на Нову Умань) та ділянки по вул. Жовтневої революції. У плані такий же ремонт вул. Саксаганського, а також завершення поточного ремонту магістральних вулиць міста.

Нині прокладають асфальт на вулицях Івана Богуна і Фрунзе.

Олександр Цебрій із вдячністю повідомив про спонсорські внески у благоустрій міста. На ці гроші облаштовано зручні пішохідні тротуари, зокрема і на мосту Осташівського ставу.

За рахунок спонсорських коштів – на завершальному етапі капітальний ремонт ділянок вул. Жовтневої революції (дамба Осташівського ставу та проти АЗС «Сокар») та довгоочікуване асфальтування відрізку вулиці Урицького.

У плані Олександра Цебрія – прокласти асфальт на вул. С. Лазо та інших на передмісті Лиса Гора.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!

національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук