ПОРТАЛ
10 липня 2015, 08:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Фактом незаконного видобутку піску у Червоній Слободі зацікавилася прокуратура

Прокуратурою Черкаського району внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного видобутку піску на береговій лінії Кременчуцького водосховища у селі Червона Слобода.

Фактом незаконного видобутку піску у Червоній Слободі зацікавилася прокуратура

Зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення – незаконне заволодіння землями водного фонду в особливо великих розмірах.

Матеріали направлені до слідчого відділу Черкаського РВ УМВС України в Черкаській області, - йдеться у повідомленні прокуратури Черкаського району.

Нагадаємо, що 3 липня активісти екологічного відділу ГО "Самооборона Майдану в Черкаській області" та активісти територіальної громади с. Червона Слобода призупинили незаконний видобуток піску з метою його реалізації.

Про це у Facebook повідомив "самооборонівець" Володимир Куниця. За його словами, після появи активістів робота припинилася, а буксир відчалив від земснаряда. Силові структури, що прибули на місце події зафіксували факт злочину, провели слідчі дії, задокументували факт незаконного видобутку піску і його реалізацію та опечатали важку техніку (3 екскаватори, 2 грейдери та 3 легкові автомобілі).