ПОРТАЛ
7 червня 2011, 12:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Кам’янщині працюють над залученням інвестицій

На Кам’янщині працюють над залученням інвестицій

Залучення інвестицій у спільне українсько-польське підприємство «Галукс» стало ключовою темою обговорення під час робочої зустрічі голови Кам’янської райдержадміністрації Віталія Архип’юка з власником компанії «Urzedowski distribution» паном Янушем Ужендовським та виконавчим директором підприємства Миколою Мельниченком. В рамках співпраці для розвитку підприємства та регіону районна влада планує залучити близько 10 млн. євро. На сьогоднішній день дана компанія інвестувала в економіку району більше 5 млн. грн.. Про це інформує сектор внутрішньої політики Кам’янської РДА.

Фірма «Дерев’яні вікна та двері URZEDOWSKI-GALUX» - офіційний представник на Україні провідного європейського виробника дерев’яних вікон та дверей URZEDOWSKI (GALUX). Компанія «URZEDOWSKI» заснована у 1985 році у Польщі і на сьогодні є однією із найбільших компаній на західноєвропейському ринку елітних вікон.

На Кам’янщині ТОВ «Галукс» має досить високу професійну репутацію. Вся її продукція експортується за межі України. Сьогодні на підприємстві працює більше 100 осіб, середня заробітна плата яких складає близько 2 тис. грн..

За матеріалами:  www.kam.inf.ua