ПОРТАЛ
5 березня 2015, 18:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для промисловців області провели семінар з питань технічного регулювання

Дводенний семінар на тему «Новий підхід в проведенні процедури оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів згідно з Законом України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності» провели для працівників промислових підприємств Черкащини. У ньому взяли участь промисловці з Черкас, Умані, Сміли, Кам’янки, Корсунь-Шевченківського, а також Черкаського району.

<div class="dr_in_to_news"></div> Для промисловців області провели семінар з питань технічного регулювання

Законодавчі, теоретичні та практичні аспекти нововведень місцевим виробникам роз’яснювали відомі в Україні фахівці - декан ВСП «Інститут підвищення кваліфікації фахівців в галузі технічного регулювання та споживчої політики «Одеської державної академії технічного регулювання» (м. Київ) Віра Домницька та провідний експерт з оцінки відповідності м. Харків Олександр Дорошин.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, зараз підприємство відмовилось від великих загальних форумів, а зосередило увагу на проведенні більш вузькопрофільних заходів практичного спрямування. Такий формат більш дієвий в плані фахової підготовки фахівців конкретних галузей та ефективніший при роботі з підприємствами.

Організовуючи навчальну та роз’яснювальну роботу, в ДП «Черкасистандартметрологія» намагаються максимально враховувати потреби підприємствв. Для цього проводять анкетування щодо бажаної тематики заходів та питань, які насамперед цікавлять конкретних виробників. Відповідно до цього формують план роботи та залучають кваліфікованих фахівців.

Наступний семінар, за словами Михайла Чорнопищука, планують провести вже для підприємств харчопрому області. На ньому розглядатимуть аспекти підготовки та запровадження HACCP на виробництві.