ПОРТАЛ
19 червня 2014, 10:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Черкаській обласній дитячій лікарні запровадять телемедицину

У Черкаській обласній дитячій лікарні запровадять телемедицину

Національний оператор зв'язку «Датагруп» спільно з БФ «Відкриті серця України» продовжує реалізацію проекту «Національна телемедична мережа» в Україні.

За підсумками першого кварталу 2014 «Датагруп» виконала будівництво оптоволоконних каналів зв'язку в дитячих медичних установах 9 міст України. До кінця 2014 року планується підключення Черкаської обласної дитячої лікарні, - повідомляють у прес-службі компанії.

Надалі компанія буде продовжувати обслуговувати канали зв'язку, надаючи лікарням доступ до мережі Інтернет з подальшою їх підтримкою, - пише proit.com.ua.

«За минулий рік було завершено цілий комплекс робіт, які дозволяють отримувати профільні консультації в спеціалізованих дитячих медичних установах в режимі реального часу» , - повідомляють в «Датагруп».

Проект запущений за допомогою комп'ютерних і телекомунікаційних технологій для можливості дистанційного обміну інформацією між фахівцями, а також з метою підвищення якості діагностики та лікування пацієнтів. - До 40% економії коштів в системі охорони здоров'я - результат своєчасного вирішення проблем діагностики шляхом впровадження сучасних технологій, - відзначають експерти.

Таким чином консультації висококваліфікованих фахівців будуть доступні пацієнтам незалежно від територіальних чи соціальних умов.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський