ПОРТАЛ
10 вересня 2014, 11:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Яснозірські лісівники оновили рекреаційний пункт

Реконструкцію старого рекреаційного пункту провели у Яcнозір’ї місцеві лісівники. Він розташований поблизу лісорозсадника,тож слугує не лише для відпочинку, а й виробничих потреб, - інформують у Черкаському обласному управлынны лысового та мисливського господарства.

Яснозірські лісівники оновили рекреаційний пункт

Так, у лісництві подбали про своїх лісокультурниць, зробивши тут не лише місце для перепочинку, а й своєрідний прихисток від негоди та дощу.

За словами лісничого Яснозірського лісництва Корсунь-Шевченкiвського лiсгоспу Леоніда Буруля, цього року погода додала роботи лісокультурницям. – Рясні дощі сприяли не лише росту сіянців, а й бур’янів. Тож тільки завершили роботи на одній ділянці, як час починати на іншій, - зазначає лісівник.

Така робота кропітка й нелегка, проте дуже важлива. Адже без ручного догляду бур’яни пригнічуватимуть ріст крихітних сіянців сосни. Тож на перших роках життя рослинам потрібна допомога.

Нині на лісорозсаднику доглядається більше 700 тис. сіянців сосни. Наступного року їх посадять уже до великого лісу, де вони і зростатимуть надалі.