ПОРТАЛ
12 листопада 2014, 17:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські харчовики забезпечили 55% реалізації промислової продукції

У січні-вересні 2014р. підприємствами Черкаської області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 23515,1 млн.грн..

Черкаські харчовики забезпечили 55% реалізації промислової продукції

Як інформують у головному управлінні статистики в Черкаській області, це становить 2,7% від загального обсягу реалізації продукції промисловості по Україні.

Найбільш значимим за обсягами залишається виробництво харчових продуктів та напоїв, підприємствами якого реалізовано 55% продукції промисловості області. 17% становила чатска хімпродукції, 10% - постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, по 4 % забезпечили виробники, деревообробної, поліграфічної галузей, а також машинобудування.

Із загального обсягу реалізованої продукції промисловості 52% становлять споживчі товари короткострокового використання, 33% – товари проміжного споживання, 10% – енергія, 4% – інвестиційні товари, решта – споживчі товари тривалого використання


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук