ПОРТАЛ
11 квітня 2014, 13:46

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ЧПК таки оштрафують за недобросовісну конкуренцію

<b>ЧПК таки оштрафують за недобросовісну конкуренцію</b>

Київський апеляційний господарський суд підтвердив правомірність рішення адміністративної колегії Черкаського обласного територіального відділення АМКУ щодо притягнення до відповідальності ТОВ «Черкаська продовольча компанія» за недобросовісну конкуренцію.

Зокрема, апеляційна інстанція відмовила ТОВ «Черкаська продовольча компанія» у задоволенні апеляційної скарги, залишивши без змін рішення господарського суду Черкаської області.

У вересні 2013 року адміністративна колегія територіального відділення оштрафувала на 68 тис. грн. ТОВ «Черкаська продовольча компанія».

Товариство при виробництві ковбасного виробу «Сервелат «Європейський» неправомірно використовувало назву традиційного асортименту ковбас «Сервелат», що має вироблятися за класичною технологією відповідно до вимог державних стандартів України. У ході розгляду справи Відділення встановило, що такими діями товариство вводило в оману споживачів, і, як наслідок, отримувало неправомірні переваги в конкуренції, - інформують у прес-службі тервідділення АМКУ.

6 лютого 2014 року господарський суд Черкаської області відмовив ТОВ «Черкаська продовольча компанія» у задоволенні позову про визнання недійсним рішення відділення.