ПОРТАЛ
15 квітня 2014, 11:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Учасники Третього аграрного форуму висловили недовіру профільному міністру

Черкаська делегація фермерів та сільгоспвиробників узяла участь у ІІІ Всеукраїнському аграрному форумі. Понад півтисячі учасників заходу мали на меті донести проблеми сільськогосподарської галузі до керівництва Мінагропроду. Однак міністр агропромислової політики та продовольства Ігор Швайка не з’явився. Тому ІІІ Всеукраїнський аграрний форму висловив недовіру міністру.

«Ми хотіли донести до вищих ешелонів влади наші проблеми, самі ми їх чудово знаємо і постійно обговорюємо», – розповів порталу «Діловий регіон» голова Асоціації фермерів та землевласників Черкащини Віктор Гончаренко.

За його словами, було вирішено роботу форуму продовжити через два тижні. Аграрії сподіваються, що за цей час влада прислухається до їхніх вимог. В іншому ж разі створений під час форуму страйковий комітет почне робити «серйозні кроки».

Як розповів Віктор Гончаренко, зараз найбільше уваги потребують земельні питання: передача на місця повноважень щодо укладання угод про оренду землі, долею земель історико-культурного призначення, ставків, лісосмуг, польових доріг тощо.