ПОРТАЛ
23 квітня 2014, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський «Азот» не зупинятиме виробництво після посівної

<b>Черкаський «Азот» не зупинятиме виробництво після посівної</b>

Чотири виробники азотних добрив: ПАТ «АЗОТ» (Черкаси, Україна), ПАТ «Концерн СТИРОЛ» (Горлівка, Україна), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (Сєвєродонецьк, Україна), ПАТ «Рівнеазот» (Рівне, Україна), що входять до холдингу OSTCHEM, продовжать роботу і після завершення весняної посівної кампанії.

Про це повідомив Олександр Халін, Генеральний директор холдингу OSTCHEM.

«Ми не збираємося зупиняти чи закривати наші підприємства азотної хімії після закінчення весняної посівної. Всі бізнес-плани, які були затверджені на початку 2014 року на заводах, реалізуються повністю. Ми вкладемо в свої підприємства більше $120 млн. В основі модернізації – нарощування обсягів виробництва найбільш затребуваних видів добрив – аміаку, ВАС (вапняково-аміачної селітри), КАС (карбамідо-аміачної суміші) та аміачної селітри», – сказав Олександр Халін. Він також підкреслив, що: «Робочі місця на наших підприємствах (більше 20 тис. працівників) будуть збережені» .

«Ми й надалі будемо випускати стільки добрив, скільки зможе спожити ринок», – зазначив Генеральний директор холдингу OSTCHEM.

У березні 2014 року чотири підприємства OSTCHEM вивели потужності з виробництва аміачної селітри на повне завантаження. До весняної посівної 2014 року було вироблено 1,2 млн. тонн азотних добрив, що дозволило повністю задовольнити потреби українського ринку, - інформують у прес-службі ОSTCHEM.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук