ПОРТАЛ
26 червня 2014, 11:17

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У лісгоспах області завершують базове лісовпорядкування

24 червня для другої частини лісгоспів, в яких базове лісовпорядкування здійснювали спеціалісти Української лісовпорядної експедиції, провели другу лісовпорядну нараду. У ній взяли участь представники Золотоніського, Канівського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського та Чигиринського лісгоспів.

Головна мета, задля якої зібралися учасники – розглянути та уточнити проектні рішення і кількісні показники лісовпорядних проектів по підприємствах. Нині тривають останні доопрацювання матеріалів, отриманих в ході польових робіт та камеральної обробки. На стадії завершення знаходиться розробка заходів, спрямованих на забезпечення ефективної організації та обґрунтованого ведення лісового господарства області, розширене відтворення лісів, їх охорони й захисту, раціонального використання та підвищення продуктивності лісів.

В ході засідання були озвучені ряд пропозицій, які будуть враховані лісовпорядниками при остаточному оформленні лісотаксаційних матеріалів та підготовці робочих планшетів. Це важливо, оскільки за отриманими проектами організації і розвитку лісового господарства та картографічними матеріалами підприємства будуть вести лісогосподарську діяльність як мінімум протягом наступного десятиріччя.