ПОРТАЛ
15 липня 2014, 19:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Американці вибрали десятку найкращих доступних авто

Фахівці американського довідника Kelley Blue Book вибрали десять найкращих машин, які продаються на території США за ціною до 18 тисяч доларів.

Перше місце в рейтингу зайняла модель Mazda3. Компанія відзначила зовнішність машини, її їздові характеристики і нове обладнання, - пише «Мотор».

Сімейство Mazda3 нинішнього покоління, серед іншого обладнання, вперше в історії компанії одержало проекційний дисплей, а також новий мотор SkyActiv-G об'ємом 1,5 літра, який споживає в середньому 5,9 літра палива в змішаному циклі.

Другий рядок у рейтингу зайняв хетчбек Hyundai Veloster, який переміг в аналогічному торішньому рейтингу. Модель з асиметричною конфігурацією дверей знову привернула увагу KBB незвичайною зовнішністю. На території США «Велостер» в базовій версії коштує в межах 17 тисяч доларів.

На третій позиції розташувався компактний кросовер Kia Soul. Фахівці довідника відзначили практичність цієї моделі і нове обладнання, яке з'явилося після рестайлінгу 2014 року - наприклад, підігрів керма і панорамний дах. На території США «Соул» в базовій комплектації можна купити за 14 тисяч доларів.

Топ-10 машин за ціною до 18 тис. дол. за версією видання:

1. Mazda3.

2. Hyundai Veloster.

3. Kia Soul.

4. Honda Civic Coupe.

5. Volkswagen Jetta.

6. Fiat 500.

7. Dodge Dart.

8. Ford Fiesta.

9. Chevrolet Sonic.

10. Nissan Versa (Note).