ПОРТАЛ
8 серпня 2014, 12:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Про європейські вимоги до вітчизняних товарів розкажуть черкаським виробникам

Черкаська торгово-промислова палата запрошує виробників на семінар «Європейські Директиви і норми, Технічні Регламенти - інструмент виживання і просування продукції на міжнародні ринки, Європейського Союзу та країн СНД. Зміст, особливості впровадження та сертифікації, маркування СЕ». Семінар відбудеться 21 серпня. Проводять захід кваліфіковані експерти-консультанти ТОВ «Центр розвитку якості», м. Київ.

Як розповів порталу «Діловий регіон» президент Черкаської ТПП Сергій Першин, протягом 6-годинного семінару буде розглянуто 4 блоки тем, які стосуються європейських вимог до менеджменту, сертифікації та якості продукції. Найбільше часу буде відведено на особливості впровадження європейських директив та сертифікації продукції. Експерти Центру розвитку якості розкажуть, як проводити оцінку відповідності, які схеми оцінки застосовують, поінформують про мінімальний перелік технічної документації для проведення оцінки тощо.

Семінар відбудеться в приміщенні Черкаської ТПП (м. Черкаси, вул. Леніна 105). Участь у семінарі безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація за номером (0472) 54-17-23, e-mail: [email protected]