ПОРТАЛ
19 серпня 2014, 12:56

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Облрада збільшує прибутковість комунальних підприємств перевірками

Комісія Черкаської обласної ради розпочала перевірку фінансово-господарської діяльності обласного комунального підприємства «Фармація», яку очолює Олег Борисенко.

Перевірку здійснюють в рамках системного вивчення роботи обласних комунальних підприємств, що належать до комунальної власності територіальних громад області. Як повідомляє сайт облради, головна мета таких заходів – забезпечення прибутковості в діяльності підприємств та краще наповнення бюджету.

Голова обласної ради Валентина Коваленко днями підписала розпорядження, яким створено комісію, до складу якої увійшли представники обласної ради, департаментів фінансів та охорони здоров’я облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та працівники Держфінінспекції в області. Очолила комісію перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова. За її словами, завдяки контролю та повсякденній увазі до роботи економічно-активних підприємств, налагодженню чіткої взаємодії стан справ у них значно поліпшується.

Про результати перевірок голова комісії пообіцяла інформувати депутатський корпус та громадськість.