ПОРТАЛ
20 серпня 2014, 15:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Оголошено конкурс кращих проектів місцевого самоврядування

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розпочало проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» для органів місцевого самоврядування всіх рівнів. Представники найкращих проектів отримають можливість взяти участь у навчальній поїздці за кордон.

Мета конкурсу, який проводиться разом з Програмою Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні» та асоціаціями органів місцевого самоврядування України, – відбір, відзначення та поширення кращих практик і корисних ініціатив органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій.

Теми конкурсу 2014 року:

1. Енергозбереження та енергоефективність.

2. Влада та бізнес: сприяння, партнерство.

3. Влада та громада: інформування, діалог, участь.

Органи місцевого самоврядування - переможці конкурсу матимуть змогу презентувати свої практики і будуть нагороджені відзнаками Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні». Представники найкращих проектів отримають можливість взяти участь у навчальній поїздці за кордон.

За підсумками конкурсу буде видано збірку «Кращі практики місцевого самоврядування», до якої буде включено опис проектів і програм переможців. Також матеріали кращих практик будуть опубліковані на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Інтернет-сторінках партнерів конкурсу.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити конкурсну заявку, яка знаходиться на сайтах Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та його партнерів (www.minregion.gov.ua, www.slg-coe.org.ua, uaror.org.ua, auc.org.ua, www.vassr.org) і надіслати її до 22 вересня 2014 року електронною поштою на адресу [email protected].

Конкурсні заявки мають бути підписані посадовою особою, уповноваженою представляти орган місцевого самоврядування, та завірені його печаткою. Орган місцевого самоврядування може подати декілька заявок на Конкурс, але не більше однієї за кожною із тем.

У конкурсі 2014 року беруть участь практики, реалізовані у період із 2012 по 2014 роки.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати за тел. 044-303-99-16, 044-590-47-76.