ПОРТАЛ
18 лютого 2015, 14:42

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Нова громадська організація допомагатиме черкаському бізнесу

Громадську організацію “Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій” презентували 17 лютого у Черкасах. Засновником її і вже тепер головою правління є підприємець Дмитро Просвірнов, а ідейним натхненником – нардеп від “Народного фронту” Максим Поляков, який є секретарем Комітету ВР з питань фінансової політики та банківської справи, - інформує «Вчасно».

<b>Нова громадська організація допомагатиме черкаському бізнесу </b>

Поляков запросив на перший семінар для черкаських підприємців, який відбувся цього ж дня цілий десант своїх парламентських колег, які готові сприяти розвиткові бізнесу та його дерегуляції, боротьбі із корупцією. Зокрема, з черкаськими бізнесменами та журналістами зустрілися Наталія Кацер-Бучковська – член Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Віктор Кривенко – заступник голови Комітету ВР з питань бюджету, Геннадій Кривошея – голова підкомітету ВР з питань підприємництва, Борис Козир – заступник голови Комітету ВР з питань транспорту.

Максим Поляков розповів, що ідея створення Агенції виникла через звернення самих підприємців щодо вирішення тих чи інших питань. За його словами, нині серед проблем, з якими представникам бізнесу доводиться стикатися, є відсутність комунікації із очільниками відомств і структур, нерозуміння реформ, котрі впроваджуються в державі, а також – бюрократична тяганина при оформленні документів, і, власне, корупція.

Також, за його словами, організація бере на себе функції із допомоги впровадження і розвитку децентралізації.

Поляков також зазначив, що консультативна допомога для бізнесу буде безкоштовною, як і ще одна складова діяльності організації – юридичні консультації. Агенція планує поширити свою діяльність і на райони, проводити семінари та навчання для бізнесу та чиновників у містах районного

Громадська приймальня громадської організації “Агенція регіональної підтримки підприємництва та інвестицій” Адреса: Черкаси, вул. Дашковича, буд. 19 (ТРЦ”Хрещатик-сіті”) Працює з 9:00 до 18:00, тел. (0472) 32-21-81, e-mail: [email protected]