ПОРТАЛ
4 березня 2015, 12:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Уманський фермер розвиває садівництво

Керівник фермерського господарства «Імпульс» Олександр Пастушенко з Томашівки Уманського району розпочав будівництво складів, де встановить сучасне холодильне обладнання для зберігання фруктів,- інформують в Уманській РДА.

Уманський фермер розвиває садівництво

Чоловік має яблуневий сад на шести гектарах землі і каже, що окрім правильно закладеного саду, не менш важливим є розумний підхід до зберігання вирощених врожаїв.

– Аби фрукти чи овочі не втрачали своїх якісних характеристик, варто комплексно підійти до їх зберігання. Тому склади і холодильне обладнання мають відповідати усім вимогам. Нині я цим і займаюсь, – зазначає Олександр.

Каже: фермери, які дбають про власні господарства, завжди тримають руку «на пульсі» і цікавляться новими технологіями та активно впроваджують їх у своїх господарствах.

– Я почав займатися садівництвом саме тоді, коли воно занепадало. Одним із перших у регіоні став вирощувати яблука. Нині маю прекрасний яблуневий сад, який висаджував та доглядаю за допомогою новітніх європейських технологій, – продовжує свою розповідь фермер.

Нині господарство чоловіка має площу у 200 гектарів, проте на цьому фахівець не планує зупинятися. Каже, що мріє також зайнятися вирощуванням птиці.