ПОРТАЛ
13 травня 2015, 09:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Опалення є найбільш переоціненою послугою ЖКГ (опитування)

Плату за опалення вважає завищеною кожен п’ятий читач порталу «Діловий регіон». А кожен другий переконаний, що за всі комунальні послуги ми переплачуємо. Такі результати опитування, що тривало на порталі «Діловий регіон» з 31 березня до 7 травня. Респондентам запропонували відповісти на запитання «Плату за яку послугу ЖКГ Ви вважаєте завищеною?»

<b> Опалення є найбільш переоціненою послугою ЖКГ</b>  (опитування)

Понад 52% опитаних вважають, що за всі комунальні послуги плата завищена. Найбільше ж – за опалення (20,7%). На другому місці – газопостачання. Цю послугу вважають переоціненою понад 13% користувачів порталу. На третьому місці зі значним відривом опинилося електропостачання (3,2%) та гаряче водопостачання (3,1%).

Від 1% до 1,5% голосів отримали послуги холодного водопостачання та ремонтів. Решту послуг вважають занадто дорогими менше 1% відвідувачів порталу.

Адекватною оплату за послуги назвали 1,7% респондентів. 0,7% взагалі не орієнтуються в тарифах, оскільки переклали цю турботу на чоловіка чи дружину. Трохи більше 1% обрали варіант «Важко відповісти».

Участь в опитуванні взяли 3514 осіб. Його дані не є репрезентативними, але можуть бути використані для визначення загальних тенденцій.

Портал «Діловий регіон» пропонує взяти участь у новому опитуванні як, на Вашу думку, вплине на тарифи надання повноважень перевізникам самостійно встановлювати тарифи на міжміські та приміські перевезення?