ПОРТАЛ
22 березня 2013, 13:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Декоративний посадматеріал лісгоспи Черкащини реалізовуватимуть через власні магазини та торгові палатки

Декоративний посадматеріал лісгоспи Черкащини реалізовуватимуть через власні магазини та торгові палатки

Лісівники Черкащини активно працюють над розведенням декоративного посадматеріалу. Окрім традиційних ялинок та сосон, у лісгоспах області вирощено близько 10 тис. туй, 30 тис. ялівців, 80 тис. самшиту.

Любителі ландшафтного дизайну можуть звернутися й за рідкісними різновидами туй, ялівців, таких як віргінські, смарагдові, колоновидні. Є також саджанці чагарникових порід – калини, ліщини, бирючини, свидини, жимолості й інших. Дізнатися про продаж посадкового матеріалу можна за телефоном «гарячої лінії» обласного управління лісового та мисливського господарства – (0472) 37-00-72., - інформують у прес-службі Черкаської ОДА .

Цьогорічним нововведенням є те, що реалізація декоративного посадкового матеріалу для озеленення буде здійснюватися через лісівничі магазини та торгові палатки. Магазини типу «Лісовичок» вже побудовані біля адмінприміщень Золотоніського, Уманського та Черкаського лісгоспів, - розповів під час прес-конференції начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Кошин. Торгові палатки, за словами очільника лісівничої галузі Черкащини, ситуативно і згідно попиту будуть розташовуватись біля адмінприміщень лісгоспів, лісництв, на базарах населених пунктів області.