ПОРТАЛ
31 серпня 2011, 17:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Про переваги інтернет-продажу та маркетингу розповіли черкаським підприємцям

<div class="dr_in_to_news"></div> Про переваги інтернет-продажу та маркетингу розповіли черкаським підприємцям

Семінар з питань вибору оптимальної стратегії продажів в інтернеті провели для представників черкаських підприємств та компаній представники Центру інтернет-маркетингу «SEO-CITY». Головним завданням такого заходу, що проходив на базі Черкаської торгово-промислової палати, було ознайомлення власників та менеджерів бізнесу зі станом українського інтернет-ринку, характеристиками його провідних гравців та основними критеріями вибору стратегії поведінки на інтернет-ринку.

На думку директора Центру інтернет-маркетингу «SEO-CITY» Олександра Баленка, використання інформаційних технологій є одним з найбільш перспективних напрямків для розвитку бізнесу та розширення ринків збуту своєї продукції чи послуг. На сьогодні обсяги інтернет-продажів стрімко набирають обертів не лише в Україні, а й у регіонах, набуваючи все більшої популярності серед користувачів всесвітньої мережі.

- Важливим інструментом розвитку бізнесу є і корпоративний сайт підприємства, який формує імідж компанії, - переконаний Олександр Баленко. Вартість його створення, за словами фахівця, дорівнює вартості зовнішньої реклами за 1-2 місяці, проте можливості та обсяги цільової аудиторії є незрівнянно більшими. – Сайт буде працювати на вас не один місяць, а багато років, - підкреслює Олександр Вікторович, тому фінансові затрати за умови створення хорошого сайту та використання ефективної стратегії його просування цільовій аудиторій зможуть швидко окупитися завдяки зростанню інтересу та попиту на пропоновані продукти та послуги.