ПОРТАЛ
24 квітня 2014, 11:31

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Уманському елеваторі оновлюють обладнання

<b>На Уманському елеваторі оновлюють обладнання </b>

На філії ПАТ «ДПЗКУ» Уманський елеватор встановлюють нове обладнання та модернізують виробничі і сервісні потужності. Про це повідомив директор елеватора Іван Зрайло.

На підприємстві вже встановлено новий пневморозвантажувач потужністю 25 тонн на годину, що дозволить значно збільшити обсяги перевантаження збіжжя на підприємстві.

Також модернізовано систему термометрії силосних корпусів елеватора. Завдяки новому обладнанню оператор має змогу в режимі он-лайн спостерігати та контролювати температурний режим, - інформують у прес-службі ПАТ «ДПЗКУ».

«Окрім модернізації ми послідовно намагаємося впроваджувати енергозберігаючі технології, - розповів директор, - зокрема, на елеваторі ми почали заміну традиційного освітлювального обладнання на світлодіодне. На даному етапі триває монтаж нових енергозберігаючих пальників для сушарного обладнання ДСП-32».

За словами Івана Зрайла, нові пальники дозволять підприємству зекономити понад 500 тисяч гривень на рік природнього газу, який використовується при сушінні зерна.

До початку 2014/2015 маркетинговому сезону на підприємстві очікується встановлення нових автоваг, нового авторозвантажувача та початок ремонту покрівлі Уманського елеватора.