ПОРТАЛ
11 листопада 2014, 09:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Корсунь-Шевченківське підприємство увійшло до рейтингу найбільших компаній України

Корсунь-Шевченківська фірма «АгроРось» опинилася у рейтингу «200 найбільших компаній» за версією журналу Forbes. Компанія посіла 198 місце, випередивши «Атолл холдинг» та «Одесагаз». Це єдиний представник Черкащини у рейтингу-2014.

Корсунь-Шевченківське підприємство увійшло до рейтингу найбільших компаній України

«АгроРось» заявила виторг в обсязі понад півмільярда гривень. Чистого прибутку при цьому фірма отримала 17,5 млн. грн.

До рейтингу Forbes не увійшли фінансові компанії, а також підприємства, які більш ніж на 50% належать державі. Ранжування компаній здійснено за обсягом виручки у першому півріччі 2014 року. При складанні рейтингу Forbes використовував доступні дані і офіційні звіти компаній. Щодо холдингів, які не консолідують фінансові результати, наведені оціночні дані.

Даних за 2013 рік немає, однак у 2012 році жодного черкаського підприємства у рейтингу «200 найбільших компаній» Forbes не було.

Довідка

Основним напрямком діяльності компанії «АгроРось» є постачання оригінальних засобів захисту рослин виробництва провідних компаній світу, високопродуктивного посівного матеріалу як зарубіжної так і вітчизняної селекції, різноманітної сільськогосподарської техніки, всіх видів мінеральних добрив та добрив для позакореневого підживлення.

Товариство з обмеженою відповідальністю “АгроРось” розпочало свою діяльність в 1994 році і за час свого існування посіло одне з провідних місць на українському ринку засобів хімічного захисту рослин, насіння сільськогосподарських культур та сільськогосподарської техніки.

Головний офіс компанії розташований у місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області.