ПОРТАЛ

Як використати євроінтеграцію на користь свого бізнесу?

Як використати євроінтеграцію на користь свого бізнесу?

Про виклики та переваги торгівлі з ЄС ітиметься на першому семінарі освітнього проекту для бізнесу «EUROбізнес. Як використати євроінтеграцію?». Про правила гри та умови європейського ринку учасникам розкажуть Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета, експерт з європейської інтеграції, член делегації України в переговорах з ЄС щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС Тарас Качка та Джоселін Гютон (Jocelyn Guitton), менеджер з торгівельних відносин, Представництво ЄС в Україні, інформує platfor.ma/business.

«EUROбізнес. Як використати євроінтеграцію?» – це серія семінарів та кейсів, що має на меті надати бізнесу алгоритм роботи з країнами ЄС – як почати і як бути ефективними та показати бізнесу можливість використати максимум від відкриття європейських ринків вже сьогодні. Цей ноий освітній проект для бізнесу був представляють единбурзька бізнес-школа Східна Європа, DYB клуб, Василь Кісіль та Партнери та ГО «Центр UA».

Перший семінар відбудеться 15 травня о 19.00 в Единбурзькій бізнес-школі за адресою м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 13/10, бізнес-центр Valmi, 2 поверх. Темою буде перший блок програми – «Загальна інформація: виклики та переваги торгівлі з ЄС».

На подальших семінарах планують розглянути такі теми: «Правила гри (закони, митниця, податки ЄС)», «Як бути конкурентними», «Презентації країн: як почати бізнес в ЄС».

Захід розрахований на власників бізнесів та менеджерів вищої ланки. Участь у семінарі безкоштовна. Обов’язкова реєстрація за телефонами (+38 044) 221 17 71, 221 14 41, 369 59 20 або [email protected].