ПОРТАЛ

опитування
Чи плануєте Ви скористатися преференційним торговельним режимом ЄС для України?

<div class="dr_in_to_news"></div><div class="ques_msg">опитування</div> Чи плануєте Ви скористатися преференційним торговельним режимом ЄС для України?

Європейський Союз в односторонньому порядку ухвалив рішення про надання Україні автономних торгових преференцій. Метою зазначених заходів є одностороннє зменшення або скасування митних зборів ЄС на товари, які походять з України. Автономні торговельні преференції надаються українським товарам з 23 квітня 2014 р. і будуть застосовуватися до 1 листопада 2014 року.

Підставою для застосування до товарів торгових преференцій повинен стати сертифікат походження EUR.1. Протягом дії преференційного режиму сертифікати походження EUR.1 видаватимуться ТПП України та регіональними ТПП.

Щоб з’ясувати, наскільки наші підприємства готові скористатися цією можливістю, портал «Діловий регіон» пропонує взяти участь в опитуванні Чи плануєте Ви скористатися автономним преференційним торговельним режимом ЄС для України, що передбачає зменшення або усунення в односторонньому порядку митних тарифів ЄС на українські товари до листопада 2014 року?