ПОРТАЛ

Як отримати сертифікат EUR.1: ставте свої запитання учасникам інтернет-конференції

<div class="dr_in_to_news"></div> Як отримати сертифікат EUR.1: ставте свої запитання учасникам   інтернет-конференції

Інтернет-конференція "Сертифікат походження EUR.1 – це підстава для застосування торговельних преференцій з боку ЄС до українських товарів" відбудеться на порталі «Діловий регіон» 30 травня.

Ринок Європейського Союзу висуває високі вимоги до безпеки та якості продукції. І хоча Україна вже багато зробила, щоб узгодити своє законодавство з європейським, однак процес іще не завершений. Тому кожному підприємцю належить самостійно вирішувати питання відповідності своєї продукції європейським стандартам.

Підставою для застосування до товарів торгових преференцій має стати сертифікат походження EUR.1. Протягом дії преференційного режиму сертифікати походження EUR.1 видаватиме ТПП України та її регіональні підрозділи.

Президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин та віце-президент, начальник управління експертизи, сертифікації та декларування Раїса Папуша розкажуть, з чого починати оформлення сертифікату, які труднощі доведеться долати та як швидко і надійно вийти на європейські ринки.

Поставити запитання експертам Ви можете до 14 години 30 травня 2014 року в розділі Інтернет-конференція.