ПОРТАЛ
10 травня 2012, 14:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Гранти на розвиток спроможності сільськогосподарських підприємств

Гранти на розвиток спроможності сільськогосподарських підприємств

Проект АгроІнвест Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує конкурс грантів (другий тур) на реалізацію грантової програми, спрямованої на розвиток ланцюгів доданої вартості організацій виробників сільськогосподарської продукції.

Гранти будуть надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також згідно з внутрішніми політиками управління грантами, прийнятими в проекті АгроІнвест.

Загальною метою цієї грантової програми є створення спроможності організацій виробників з надання послуг своїм членам у забезпеченні доданої вартості сільськогосподарської продукції та покращення доступу до каналів її збуту.

Кожен грант буде надаватися в розмірі до 200 000,00 гривень.

Внесок проекту АгроІнвест буде складати не більше 25% від загальної суми бюджету запропонованого проекту.

Період реалізації проекту – до 2 років, починаючи орієнтовно з серпня 2012 року.

Пакет документів для подання заявки на одержання гранту слід надати в офіс проекту USAID АгроІнвест не пізніше 17:00, 30 травня 2012 року.

Докладний опис Грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено за цим посиланням www.agroinvest.org.ua .

Контакти
Проект АгроІнвест
[email protected]
044-2329755/2329756
www.agroinvest.org.ua

За матеріалами: www.gurt.org.ua