ПОРТАЛ
7 червня 2012, 09:38

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Грантова підтримка євроінтеграційних проектів

Грантова підтримка євроінтеграційних проектів

Стандартні гранти Вишеградської програми східного партнерства схожі на існуючі стандартні програми грантів. Проекти мають включати грантоотримувачів і партнерів проекту, один із них має представляти країни Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Молдова або Україна), а двоє – країни Вишеградської групи (Чехія, Угорщина, Польща та Словаччина). Транскордонні проекти співпраці можуть включати в себе три організації (в тому числі заявника), двоє з яких представляють сусідні країни.

Будь-яка організація чи фізична особа (за винятком установ, що безпосередньо фінансуються з державного бюджету) має право на отримання фінансування. Проекти, представлені для отримання гранту, повинні бути спрямовані на підтримку процесу реформ, політичної та економічної інтеграції з ЄС, зміцнення інституційного потенціалу, розвитку громадянського суспільства і трансформації країн Вишеградської партнерської програми. Перевага буде надаватися проектам, представленим некомерційними і неурядовими організаціями, державними освітніми, культурними та науковими установами та муніципальними або органами місцевого самоврядування.

Мінімальний внесок до фонду для кожної стандартної Грант складає 6 тис. євро. (у середньому 10 тис. євро). Фінансовий внесок Фонду не може перевищувати 70% від загальної вартості проекту. Максимальний термін пропонованого бюджету становить 12 місяців (навіть якщо реалізація цих проектів запланована на триваліший термін).

Термін подачі заявок – до 15 вересня.

Деталі на сайті www.visegradfund.org