ПОРТАЛ
14 червня 2012, 16:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємців та науковців запрошують до участі в грантовому конкурсі “Від ідеї до ринку-2012»

Підприємців та науковців запрошують до участі в грантовому конкурсі “Від ідеї до ринку-2012»

CRDF Global, спільно з Державним агентством з питань науки, інновацій та інформатизації України запрошують усіх зацікавлених інноваторів, науковців і підприємців взяти участь у щорічному конкурсі “Від ідеї до ринку” за Програмою науково-технічного підприємництва (STEP).

Мета конкурсу – запалити іскру технологічного підприємництва, просуваючи до ринку нові технічні ідеї.

Основною задачею конкурсу “Від ідеї до ринку” є визначення та підтримка найперспективніших нових технологій в Україні шляхом: фінансування, навчання, встановлення зв’язків, передачі досвіду планування стратегії комерціалізації технологій та розвитку бізнесу.

Проекти мають бути спрямовані на визначення та/або подальший розвиток комерційної цінності продукту, процесу або послуги, що базується на новій технології. Проекти, спрямовані на фундаментальні дослідження, не можуть брати участь у цьому конкурсі.

Кінцевий термін подання заявок - 15 липня 2012 р.

Як подавати

до CRDF Global – англійською мовою через електронну систему подачі заявок на сайті: href="http:// http://www.crdfglobal.org/fromideatomarket/"> www.crdfglobal.org

до Держінформнауки -українською та англійською мовами, в паперовому вигляді (див. розділ VI в Оголошенні про конкурс)

до Українського представництва CRDF Global – в електронному вигляді, українською та англійською мовами на адресу href="http:// http:// [email protected]/"> [email protected]

Розмір грантів: 5 грантів по 24 тис. доларів США

Період дії гранту: 12 місяців.

За матеріалами:  www.crdf.org.ua