ПОРТАЛ
8 вересня 2014, 12:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський «Азот» працює на повну виробничу потужність

Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завантажив усі виробничі потужності понад 100%. Цехи з виробництва аміачної селітри та карбаміду працюють у понадпроектному виробничому режимі та перевиконують планові показники.

<b>Черкаський  «Азот» працює на повну виробничу потужність</b>

Така інтенсивність виробництва мінеральних добрив обумовлена необхідністю забезпечити українських аграріїв достатньою кількістю добрив до початку осінньої посівної, - інформують у прес-центрі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

«Забезпечення українського агропромислового комплексу якісними українськими добривами залишається пріоритетом для нашого підприємства азотного холдингу ОSТCHЕМ Group DF. Усі технологічні цехи з виробництва мінеральних добрив Черкаського «Азоту» зараз працюють у понадпроектному виробничому режимі та перевиконують планові показники з виробництва продукції», – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Цех з виробництва аміачної селітри при проектній потужності 2800 тонн/добу та плані 3 тис. тонн зараз виробляє 3150 тонн продукції на добу. Вся вироблена аміачна селітра йде на внутрішній ринок, виключно для потреб українських аграріїв. У серпні ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відвантажив для потреб села 86 тис. тонн аміачної селітри.

Після встановлення сучасного компресора К-105 «Howden KD Compressors s.r.o.», аналогів якого немає в Україні, виробіток карбаміду в цеху М-6 з проектних 1000 тонн збільшився на 550 тонн і становить 1550 тонн/добу. Ще один цех з виробництва карбаміду (М-2) виробляє 1100 тонн продукції при проектній потужності 1000 тонн.

Для забезпечення технологічних цехів достатньою кількістю сировини, на повну потужність працюють цехи з виробництва аміаку А-3 та А-5, які разом на сьогодні виробляють 2900 тонн продукції на добу.