ПОРТАЛ
11 березня 2014, 16:01

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У Чорнобаївському центрі зайнятості провели день відкритих дверей

У Чорнобаївському районному центрі зайнятості нещодавно провели день відкритих дверей. На захід завітали більше 90 шукачів роботи.

Присутніх проінформували про можливості служби зайнятості щодо підтримки громадян, які тимчасово не мають постійної роботи та надали консультації з питань чинного законодавства про зайнятість населення. Також розповіли про напрямки професійного навчання, підвищення кваліфікації. Кожен з гостей центру зайнятості мав можливість ознайомитись з навчальними планами, описами професій, паспортами підприємств району, отримати інформацію щодо стану ринку праці, - інформують у черкаському ОЦЗ.

Для підбору кадрів роботодавцям було запропоновано скористатись банком резюме безробітних, даними про професійно-кваліфікаційний склад осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Крім того, спеціалісти надавали індивідуальні консультації працедавцям.

Подібні заходи особливо корисні громадянам, які не мають практичного досвіду з набутої професії та прагнуть вдосконалити професійні знання на практиці, а також для безробітних, які бажають відновити трудову діяльність після тривалої перерви в роботі, - відзначають фахівці служби зайнятості.