ПОРТАЛ
11 квітня 2014, 14:55

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Формат співпраці з Міндоходів визначатиме громадськість

На цьому наголосив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць під час розширеного засідання Громадської ради при ГУ Міндоходів в області 10 квітня.

Він розповів про хід виконання домовленостей, які були прийняті під час зустрічі з громадськими активістами та підприємцями 4-5 квітня. Зокрема, триває наведення порядку на ринку підакцизних товарів. Підприємцям було надано дві доби на самостійне добровільне вилучення з обігу алкогольного та тютюнового фальсифікату. Також вони попереджені про необхідність чіткого дотримання рішень місцевих рад щодо продажу алкоголю після 22-00 години.

Друге. Всіх охочих запрошено до участі у консультаційно–дорадчому органі. «Тут, у нашій залі засідань ми виділяємо для зацікавлених представників громадськості майданчик для конструктивної співпраці, для публічних дискусій, для обговорень питань, які стосуються діяльності Міндоходів. За вашим бажанням ми будемо запрошувати ЗМІ, керівників підрозділів ГУ Міндоходів, робота яких вас цікавить найбільше. Тож ви і тільки ви визначаєте формат нашої співпраці», – наголосив В.Коломієць.

Третє. Позиція у відносинах з платниками – прагнемо бути не жорстким контролером, а уважним, розумним партнером; робити все для того, щоб бізнес працював і добровільно та свідомо сплачував податки.

Головне управління Міндоходів в області посилює роз’яснювальну та обслуговуючу складову, заплановано низку навчальних та просвітницьких заходів.

На засіданні Громадської ради розглядалось питання щодо членства у консультаційно-дорадчому органі представників ГО «Правий сектор», Автомайдану, ГО «Підтримай», ЧММГО «Демперетворення України», Черкаського міського комітету громадського контролю, Народної ради Черкаського району, Черкаського «Бізнес-клубу», крайового товариства Українського козацтва, Спілки ветеранів Афганістану.