ПОРТАЛ
26 вересня 2014, 09:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащина зменшила виробництво харчової продукції

За січень-липень 2014 року збільшення темпів приросту обсягів виробництва досягли 12 регіонів України. Такими є дані у порівнянні з січнем-липнем 2013 року, інформують у Мінагрополітики.

Як свідчить статистика, Черкаський харчопром за цей період демонструє спад на 4,7%.

Найбільше ж зростання виробництва харчової продукції фіксується у Кіровоградській (на 22,4%), Херсонській (на 20,9%) та Івано-Франківській областях (на 16,8%).

Найбільше зниження темпів росту харчопрому відбулося у м.Києві (-17,3%), Донецькій (-14,6%) та Хмельницькій областях(-12,5%).