ПОРТАЛ
10 лютого 2015, 10:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Німецькі інвестори планують побудувати тваринницький комплекс на Уманщині

Такі наміри було озвучено під час зустрічі голови Уманської РДА Ярослава Скуса під час зустрічі з директором ТОВ «ДУКРА агро» Йоханном Венцелем та з керівником Німецького аграрного центру в Україні (DeutshesAgrarzentruminderUkraine) Рене Мілке.

Німецькі інвестори планують побудувати тваринницький комплекс на Уманщині

Німецькі підприємці виявили бажання оренди землі в селі Старі Бабани для будівництва сучасного комплексу по відгодівлі ВРХ, що працюватиме за найновішими європейськими технологіями, - повідомляють в Уманській РДА.

Йохан Венцель уже десять років орендує землю у селі Роги Маньківського району, а Рене Мілке - керівник НімАЦ заснованого в рамках програми співпраці міністерства харчової промисловості, сільського господарства та захисту прав споживачів Німеччини, що зарекомендував себе як навчальний центр для фахівців та керівників сільськогосподарських підприємств в Україні.

Також, голова райдержадміністрації запевнив інвесторів, що якщо вони знайдуть порозуміння та підтримку з громадою села, то голова бере на себе обов’язок допомогти їм у подолання всіх бюрократичних труднощів.