ПОРТАЛ
17 березня 2015, 09:25

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємці запрошують владу обговорити податкову реформу

Круглий стіл «Податкова реформа 2015р.: новації у законодавстві або "ремонт" Податкового кодексу України» відбудеться 19 березня у Черкасах.

<div class="dr_in_to_news"></div> Підприємці запрошують владу обговорити податкову реформу

«Ми маємо на меті об’єднати експертів, фахівців своєї справи, які запропонують дієві та прості механізми покращення податкового законодавства, детінізації економіки, зменшення тиску на бізнес», – повідомив порталу «Діловий регіон» виконавчий директор громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов.

Організатори запрошують представників державного сектору взяти участь у засіданні. Ведучий заходу Ігор Палієнко - помічник народного депутата України Кришина О.Ю. (Секретар Комітету ВРУ з питань податкової та митної політики).

Під час дискусійного блоку планується обговорити й проаналізувати нововведення податкової реформи та розглянути зміни до податкового законодавства в розрізі податків. Результатом круглого-столу буде створення експертної групи по вивченню недоліків та внесення обґрунтованих і дієвих законопоправок до податкового законодавства з послідующим їх розглядом у профільному Комітеті Верховної Ради України.

Тривалість заходу: з 10-30 до 13-00.

Про участь у засіданні прохання повідомляти за телефоном (0472) 32-21-81.