ПОРТАЛ
30 вересня 2014, 07:08

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

У черкаських магазинах розкуповують обігрівачі

У черкаських магазинах стенди з обігрівачами вже збирають аншлаги. В умовах неоголошеної війни з Росією та газовими непорозуміннями містяни бояться прийдешньої зими. До чого варто готуватися – у мерії з’ясовувала кореспондент «Вікка-Новини».

У черкаських магазинах розкуповують обігрівачі

Підготовку до холодів передбачливі містяни починають уже сьогодні. У місцевих магазинах кажуть: обігрівачі скуповують на ура. Тому постачальникам замовляють їх на всі смаки та гаманці.

Юрій Устименко, продавець-консультант: "Найдешевший обігрівач на п’ять квадратних метрів у нас буде коштувати десь двісті дев’яносто п’ять гривень, а найдорожчий обігрівач, який у нас є коштує тисячу сімсот п’ятдесят гривень – це конвектор фінського виробника".

Натомість у мерії заспокоюють. Мовляв, такі перестороги зайві. Підготовка до опалювального сезону йде за графіком.

Олександр Риджаніч, перший заступник директора департаменту ЖКГ: "Найближчим часом ми закінчимо всі роботи і в опалювальний сезон вийдемо в нормальному стані. Повністю будинки всі будуть опалюватись. І з гарячим водопостачанням".

За нормальних температурних показників опалювальний сезон у Черкасах розпочнеться 15 жовтня. Якщо ж на дворі стане занадто зимно, то раніше, говорять у профільному департаменті.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук