ПОРТАЛ
19 серпня 2014, 17:43

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкащан запрошують на курси менеджерів-управителів житлових будинків

У Черкасах триває третій набір на курси підвищення кваліфікації менеджерів-управителів житлових будинків. Навчання розпочнеться з 15 жовтня цього року і триватиме три місяці до 15 січня 2015 року.

Черкащан запрошують на курси менеджерів-управителів житлових будинків

Як повідомляють у Черкаському міськвиконкомі, фахова підготовка здійснюватиметься двічі на тиждень з 16-00 у приміщенні Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Черкаського державного технологічного за адресою: бульв. Шевченка, 460, ( корпус 2) каб. 230, 240. Після проходження навчання випускники курсів отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації.

Попередні два набори на ці курси засвідчили зацікавленість черкасців таким навчанням. За останні роки вже близько п’ятдесяти жителів нашого міста підвищили свій професійний рівень знаннями у сфері господарювання у житлових будинках.

«У Черкасах з кожним роком зростає кількість створених об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, для управління якими необхідні підготовлені фахівці. До того ж новоспечені менеджери-управителі можуть ініціювати у своєму чи сусідньому будинку створення ОСББ та після – очолити його, – відзначає начальник відділу сприяння ОСББ Черкаської міської ради Любов Іващенко.

Курси розраховані на голів, членів правління та інших фахівців ОСББ або організацій, чия діяльність пов'язана з управлінням та обслуговуванням житлового фонду. А також – власників житлових будівель, що бажають створити ОСББ, взяти благоустрій та управління будинком у свої руки. Загалом курс корисний як для початківців, так і для досвідчених фахівців в галузі управління багатоквартирними будинками.

Вартість повного тримісячного навчального курсу складає близько 800 гривен. До речі, оплата може здійснюватись і помісячно. У навчальну групу буде набрано 25 слухачів. Тож охочим до нових знань слід поспішати, аби встигнути записатись на курси.

Телефони для довідок:

для попередньої консультації: 32 00 78 (відділ сприяння ОСББ);

для запису на навчання: 71 00 84 (ЦПОДП ЧДТУ).