ПОРТАЛ
16 серпня 2014, 13:37

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкасців запрошують на курси менеджерів-управителів житлових будинків

У Черкасах триває третій набір на курси підвищення кваліфікації менеджерів-управителів житлових будинків. Навчання розпочнеться з 15 жовтня цього року і триватиме три місяці до 15 січня 2015 року.

Фахова підготовка здійснюватиметься двічі на тиждень з 16-00 у приміщенні Центру післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Черкаського державного технологічного університету за адресою: бульв. Шевченка, 460, ( корпус 2) каб. 230, 240. Після проходження навчання випускники курсів отримають сертифікат державного зразка про підвищення кваліфікації.

Фахівець відділу сприяння ОСББ Черкаської міської ради Любов Іващенко розповіла, що попередні два набори на ці курси засвідчили зацікавленість черкасців таким навчанням. За останні роки, приміром, вже близько п’ятдесяти жителів нашого міста підвищили свій професійний рівень знаннями у сфері господарювання у житлових будинках.

– У Черкасах з кожним роком зростає кількість створених ОСББ, для управління якими необхідні підготовлені фахівці. До того ж новоспечені менеджери-управителі можуть ініціювати у своєму чи сусідньому будинку створення ОСББ та після – очолити його, – відзначає начальник відділу сприяння ОСББ Черкаської міської ради Любов Іващенко.

Вартість повного тримісячного навчального курсу складає близько 800 гривен. До речі, оплата може здійснюватись і помісячно. У навчальну групу буде набрано 25 слухачів.

Телефони для довідок:

Для попередньої консультації: 32 00 78 (відділ сприяння ОСББ);

Для запису на навчання: 71 00 84 (ЦПОДП ЧДТУ).