ПОРТАЛ
13 лютого 2015, 14:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємства презентували свій досвід застосування енергоефективних технологій

Нові технології у сфері альтернативної та ефективної енергетики представили черкаські підприємці під час зустрічі-перезнтації «Енергоефективність. Нові технології та альтернативні джерела енергії». Учасники дізналися про новітні технології опалення керамічними панелями, матеріали для зведення «пасивних» будинків, про сонцезахисні системи, сучасні котельні та устаткування з виробництва паливних брикетів і пелетів.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаські підприємства презентували свій досвід застосування енергоефективних технологій

Запрошені експерти з різних міст України презентували програми підтримки проектів енергозбереження в Україні та розповіли черкаським підприємцям про сучасні тенденції розвитку енергоефективних технологій у харчовій промисловості та сільському господарстві.

«Організовуючи цей захід ми мали на меті представити нові технології та показати черкаським підприємцям, чим вони можуть бути корисні і як їх застосовувати на практиці та мати прибуток. Під час зустрічі йтиметься і про енергозбереження, і про альтернативні джерела енергії, і про перспективи їхнього розвитку у найближчому майбутньому», – повідомив порталу «Діловий регіон» президент Черкаської торгово-промислової палати Сергій Першин.

Захід був організований Черкаською ТПП та "Агентством Розвитку Черкащини" Черкаської обласної ради.