ПОРТАЛ
10 квітня 2014, 10:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Підприємцям нагадали про нічну заборону продажу алкоголю

Не продавати алкогольні напої після 22-00 години і чітко дотримуватись рішень, прийнятих органами місцевого самоврядування з даного приводу закликав підприємців в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць.

«Прошу підприємців, які торгують алкоголем виконувати вимоги місцевих рад і не продавати алкоголь після 22-00 год. Прийняті громадами рішення продиктовані передусім необхідністю зберегти спокій громадян у нічні години та заохотити до здорового способу життя», – відмітив В.Коломієць.

За його словами, підприємцям, які порушують вказані вимоги, не варто скаржитись на перевірки. Міндоходівці зобов’язані їх робити, адже ринок продажу підакцизних товарів – на особливому контролі. Наразі в області працюють відповідні робочі групи Головного управління Міндоходів.

Водночас ГУ Міндоходів пропонує небайдужим громадянам інформувати про відомі їм випадки торгівлею алкоголем у нічні години або продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім за номерами 63-06-96, 33-91-34.


Новини ринків і компаній