ПОРТАЛ
20 липня 2014, 09:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Де хочуть жити мешканці столиці?

Чверть жителів столиці хотіли б придбати будинок за містом, а більше 30% - квартиру в Києві. Про це повідомила віце-президент Української PR-Ліги Олена Дерев'янко з посиланням на недавнє дослідження «Research & Branding Group», - пише «Сегодня».

«Квартиру хотіли б купити 34% киян, ще 26% - хотіли б купити будинок і переїхати за місто, а 22% хотіли б найближчим часом зробити ремонт у квартирі», - говорить Дерев'янко.

За її словами, така статистика говорить про те, що кияни хочуть жити в більш чистою екологічному середовищі. «А добиратися на роботу зараз звідусіль проблематично - навіть, якщо живеш у місті», - зазначає Дерев'янко.

Водночас, соціолог, директор «Research & Branding Group» Євген Копатько каже, що понад 50% киян оцінюють екологічну обстановку в місті як несприятливу. «37% вважає, що йде забруднення атмосфери і загазованість. А майже 40% - це дуже високий показник. Також киян турбує забрудненість води, а третина респондентів стурбовані скороченням лісів і парків», - підкреслив Копатько.