ПОРТАЛ
12 березня 2015, 10:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Черкащині шукають виконавців земельних торгів

У березні на Черкащині заплановано проведення 45 конкурсів з відбору виконавців земельних торгів. На торгах реалізуватимуть права оренди на 399 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 5,09 тис. га.

На Черкащині шукають виконавців земельних торгів

Розпочнеться проведення конкурсів 17 березня, - інформують у Головному управлінні Держземагентства в Черкаській області.

Зокрема, буде проведено конкурси з відбору виконавців земельних торгів з продажу прав оренди на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які розташовані у Городищенському (3 ділянки загальною площею 38,59 га), Чорнобаївському (23 наділи загальною площею 286,56 га), Шполянському (19 ділянок загальною площею 288,25 га) та Звенигородському (46 ділянок загальною площею 637,95 га) районах.

Також 17 березня відбудеться конкурс з відбору виконавця земельних торгів з продажу прав оренди на земельну ділянку площею 12,6 гектарів, що знаходиться на території Іскренської сільської ради Шполянського району.

Конкурси відбудуться у Головному управлінні Держземагентства у Черкаській області за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська 131.

Переможці конкурсу забезпечуватимуть підготовку лотів (виготовлення документації із землеустрою та оцінки земель) та фінансування підготовки лотів до продажу на земельних торгах.

З умовами конкурсу, переліком необхідних документів, строками їх подання та іншою інформацією можна ознайомитися на веб-сайті Держземагентства України у розділі “Земельні торги” – “Конкурси з відбору виконавців”.