ПОРТАЛ
22 липня 2014, 08:35

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські медики пропонують в оренду приміщення

Конкурс на право оренди об’єктів міської комунальної власності оголосив департамент охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради.

Для оренди пропонується частина адміністративної будівлі з окремим входом КНП «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» ЧМР за адресою м. Черкаси, вул. Золотоніська, 2, повідомляє сайт міськради. Загальна площа – 35,6м2, в т.ч. корисна – 35,6м2. Цільове призначення – склад.

Для ознайомлення з об'єктом оренди та за додатковою інформацією звертатися в КНП «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» ЧМР за тел. 32-00-72 (Людмила Місюк) або за адресою м.Черкаси, вул.Золотоніська, 2, каб.1 (бухгалтерія).

Конкурс відбудеться 14.08.2014 року о 14-30 год. в департаменті охорони здоров’я та медичних послуг за адресою: м. Черкаси, вул. Б.Вишневецького, 36, каб.625.

Прийом документів для участі в конкурсі до 13.08.2014р. до 17 год. 15 хв. включно в департаменті охорони здоров’я та медичних послуг за адресою: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб.624.

Детальна інформація про порядок проведення конкурсу та перелік документів для участі в конкурсі розміщена на інтернет-сайтах Черкаської міської ради (www.rada.cherkassy.ua), департаменту охорони здоров’я та медичних послуг ( www.gorzdrav.ck.ua/), в інформаційному віснику Черкаської міської ради «Місто», та на інформаційному стенді департаменту охорони здоров’я та медичних послуг.


Новини ринків і компаній